Lattian pohjakäsittely

Lattian pohjakäsittelyssä, poistetaan sementtiliima betonista, käsittelynä voi olla lattiasinkous tai timanttihionta. Kalustolla voidaan myös karhentaa pinnoitettu alusta, uudelleen pinnoitusta varten.

Lisäksi löytyy kalustostamme järeä jyrsin gehl ja simex jyrsin betonin kallistuskorjauksiin tai tartunnan parantamiseksi alustalle. Laitteella voimme jyrsiä tien viivoja ja asvalttia, esim. liikennemuutostyö ja liitossaumajyrsintä asvaltille.
Salaoja- ja putkisto­kuvaukset

Salaoja ja viemäri­putkistot ovat yksi tärkeimmistä, asuin­tilojen terveellisen asuin­ympäristön edellytyksistä.

Kuvaamme putkistosi ja teemme raportin työstä.

Milloin kannattaa tilata kuvaus ja tarkastus kohteeseen:

 • Rakennettaessa uutta putkistoa, putkistokuvauksella pystytään toteamaan niiden toimivuus, jolla vältetään kalliiden rakennusaikaisten vaurioiden syntyminen.
  Putkistokuvaus kannattaa tilata ennen eristämistä, kuvaus on hintansa arvoinen tässä vaiheessa, nähdään oikeista kaadoista, putken painumiin.
 • Vanhoissa putkissa, tarkastuksella todetaan niiden toimivuus, nähdään niiden kehitys ja huoltotoimenpiteiden merkityksellisyys.


https://www.youtube.com/watch?v=1SilwJRuMGU


Kipsilattiat

Knauf kipsivalulattiat ovat nopeita asentaa, halkeamattomia ja lämmön luovutus on hyvä.

Kipsilattiat voidaan asentaa uusiin tai  saneerauskohteisiin. Kipsivalun valmistelussa kannattaa ottaa yhteyttä, olemme valmiita auttamaan hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Lattiarakenteena ennen kipsivalua voi olla monia

 • betoni
 • rakennuslevy
 • kova eriste

Kipsilattian paksuus on n.30 mm lämmitysputken päälle, kokonaispaksuuden ollessa n. 50mm.
Nosturi­vuokraus

Vuokuokraamme henkilönostimia ja nostureita yrityksille ja yhteisöille.

Nykyaikaisilla rakennustyömailla, erilaisissa asennus- ja maalaustöissä tai vaikkapa kiinteistöhuollossa, ovat henkilönostimet ja erilaiset mini- ja asennusnosturit korvaamattomia työkaluja ja apuneuvoja.

 • Dino TP 130 13m
 • Bronto Skylift 28m
 • Saksilava Genie 3930 13m
 • Pm 21 nosturi kappaletavara ja henkilönostot 15m ylös ja sivulle


Maalimyynti

Meiltä saat Virtasen maalit edullisesti noutaen tai tarvittaessa kohteeseen tilaamalla.

Olemme itse maalausyrityksenä maalanneet Virtasen maaleilla lähes 10 vuotta, ilman reklamaatioita. Suosittelemme siksi maaleja muillekin. Virtasen maalit voittivat taannoin myös maalitestit rakennusmailman testeissä. Olemme kehittäneet myös myyntipalveluamme; päätimme julkaista maalien hinnaston sivuille, jotta vertailu olisi helpompaa. Maksu tapahtuu paikan päällä tai ennakkolaskuna.

Toimitamme 100 litran tilaukset paikan päälle ja 2 sivellintä veloituksetta max 30 km säteellä.

Lisäksi käynnissä on kampanja, 40 l ostaneille sivellisetti kaupanpäälle.

Voit tilata netissä sähköpostilla esa@esalahteenmaki.fi, mainitse vain maksutavaksi käteinen tai lasku (ilmoitathan myös laskutusosoitteen).


Maatalouden pinnoitukset

Olemme maatalouden huippu osaaja pinnoituksissa.

Kohteinamme on ollut monia ja vaikeitakin lattiapinnoituksia. Olemme erikoistuneet lattioihin sekä seiniin. Lisäksi käytössämme on monipuolinen kalusto lukuisiin eri töihin.Hiekka­puhallukset

Teemme hiekkapuhalluksia myös siirrettävällä kalustolla.

Kohteinamme ollut monia siltoja sekä jopa koko betonitehdas. Kompressorin tuotto riittää 2 kellollle. Hiekkapuhallus on mahdollista suorittaa myös Huittisissa tukikohtamme hiekkapuhallushallissa.Teräsrakenne­maalaukset

Teräsrakenne­maalaukset suoritamme toimipisteessämme tai asiakkaan luona.

Käytössämme on kalvonpaksuusmittari, jolla valvomme maalaustyöt asiakkaan tarvitsemaan maalausvahvuuteen.Siltatyöt

Piikkaukset ja hiekkapuhallukset tuttua puuhaa siltatyömailla.

Lisäksi olemme mukana kaivinkoneilla sillan alla ja päällä. Kaivuu ja -piikkauskalustoa 15 tn- 1,7 tn koneita. Rappaus ja  paikkaustyöt sekä tulityöt myös kivaa puuhaa kohteissa. Tarjoamme kohteen siivoukset ja kuljetukset, sekä nostot ja liikennejärjestelyjen muutostyöt.Nostinpalvelut

Henkilö- ja autonosturipalvelut

Tarjoamme autonosturitöitä 21 tnm / 15 m + 4 m autonosturilla. Nosturitöillä hoituvat kätevästi kattotuolinostot sekä muut nostinta vaativat kuljetuspalvelut, sekä henkilönostinpalvelut 30 m asti.